Reactie Bij de laatste acht in de beker... "En toch was dit onze slechtste match in twee maanden tijd"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Moeskroen
| 0 reacties
Bij de laatste acht in de beker... "En toch was dit onze slechtste match in twee maanden tijd"
Foto: © photonews

Moeskroen-Péruwelz had aan een vroege goal vanop vrije trap genoeg om de kwalificatie voor de kwartfinales van de Croky Cup veilig te stellen. Nochtans lagen de Henegouwers in grote delen van de wedstrijd onder tegen OH Leuven.

De Leuvenaars voetbalden enkele uitstekende mogelijkheden bij elkaar. Iets wat van RMP niet kon worden gezegd. "We hadden bijna geen enkele kans", gaf coach Cedomir Janevski toe.

"Dit was onze slechtste match in twee maanden tijd. Ik kan moeilijk een verklaring geven. Het veld liet niet toe om goed voetbal te brengen."

Heel wat jongens kwamen voor het eerst in actie sinds ze hier in augustus arriveerden 

Cedomir Janevski

"We speelden met heel wat jongens, zoals Mohamed, die voor het eerst in actie kwamen sinds ze eind augustus arriveerden. Tozé kreeg al vroeg krampen en Dingomé keerde terug na een hamstringblessure die hem zes maanden aan de kant hield."

Toch onthoudt de Moeskroense T1 ook positieve zaken uit de bekerwinst. "Deze kwartfinale geeft ons een enorme boost voor de komst van KV Mechelen." Zaterdag worden, in tegenstelling tot vanavond (lees meer), heel wat meer fans op Le Canonnier verwacht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties