Reactie Leekens wijst met beschuldigende vinger: "De scheidsrechter heeft een zware fout gemaakt!"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 38 reacties
Leekens wijst met beschuldigende vinger: "De scheidsrechter heeft een zware fout gemaakt!"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren had gisteren op het veld van Club Brugge geen enkele doelrijpe kans, maar de Waaslanders waren wel goed op weg om verlengingen uit de brand te slepen. Tot de allerlaatste seconden.

Joeri Van de Velde floot in de laatste seconden een fout op Lior Refaelov. "Maar ik ken Lior heel goed", briest Georges Leekens. "Hij is zo'n speler die zich laat vallen vooraleer er contact is."

"De scheidsrechter was beslissend en heeft een heel zware fout gemaakt. Alle aandacht gaat vanavond naar Van de Velde. Ik ben blij dat ik hem vanavond niet meer hoef te zien."

Ik ben blij dat ik Joeri Van de Velde vanavond niet meer hoef te zien

Georges Leekens

Leekens wil echter niets afdingen aan de overwinning van blauw-zwart. "Ze hebben het verdiend op basis van de tweede helft. Maar ik had liever gehad dat ze één van die vele kansen hadden afgemaakt. Dan smaakte de uitschakeling niet zo zuur."

Terugkeer? Welke terugkeer?

Voor Mac The Knife was het overigens de terugkeer naar Olympia na zijn ontslag in 2012. "Hoe ik me voel? Ik woon hier vlakbij en passeer bijna dagelijks aan het stadion. Zo'n grote terugkeer was het dus niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties