Arsenal doet er alles aan om ex-sterkhouder Cercle Brugge binnen te halen

Redactie
| 0 reacties
Arsenal doet er alles aan om ex-sterkhouder Cercle Brugge binnen te halen
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Portugese middenvelder staat al maanden in de belangstelling van verschillende Europese topclubs. Arsenal wil hem binnenhalen om de blessures op het Londense middenveld op te vangen.

Arsenal wordt op dit moment getroffen door een blessuregolf. De onbeschikbaarheid van Mikel Arteta, Francis Cocquelin, Tomás Rosický, Theo Walcott, Danny Welbeck en Jack Wilshere zorgen ervoor dat Arsenal-manager Wenger dringend de transfermarkt op wil.

Vooral het Arsenal-middenveld incasseert de zwaarste klappen. De 23-jarige Portugese middenvelder William Carvalho moet die problemen oplossen. Carvalho speelde in het verleden een jaar op uitleenbasis bij Cercle Brugge en heeft nu een afkoopsom van zo'n 48 miljoen euro in zijn contract staan.

Sporting verklaarde in de Telegraph dat Carvalho voor minder geld kan vertrekken, maar zeker niet in januari. Arsenal houdt nog andere opties achter de hand. De Londenaars hebben al groen licht gekregen van Bayer Leverkusen voor een transfer van de Duitse controlerende middenvelder Lars Bender.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties