Reactie Simon is back! "Deze goal is voor iederéén die me steunde"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 1 reacties
Simon is back! "Deze goal is voor iederéén die me steunde"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We hebben er even op moeten wachten en eerlijk gezegd twijfelden we of we de Moses Simon van vorig seizoen nog gingen terugzien. Wel gisteren stond hij er. De benen van Baudry lagen in een knoop in de eerste helft en in minuut 94 volgde de extase.

"Ik heb het echt moeilijk gehad, maar met de hulp van de coaches, mijn teamgenoten en de medische staf kwam ik terug. Ik ben hen zó dankbaar. Ook de fans, ze stuurden me berichten op Facebook en Instagram om me op te beuren", aldus een opgeluchte Moses Simon.

Fans stuurden me berichten op Facebook en Instagram om me op te beuren

-Moses Simon

"Die goal is voor hen." De laatste maanden praatte iedereen in op Simon, maar vooral de rol van Vanhaezebrouck was belangrijk. "Hij praatte veel met me, en probeerde er alles aan te doen om me er bovenop te helpen. Hij bleef in mij geloven."

Vooral de samenwerking met Asare werkte wonderwel. "Ik praat erg veel met hem en hij weet perfect hoe ik de bal wil. Ik creëerde heel wat kansen voor hem, maar kreeg er ook enkele terug", lachte de aanvaller.

Ik wou het stadion uit rennen

-Moses Simon

Simon twijfelde niet aan zichzelf tijdens zijn mindere periode. "Ik heb nooit getwijfeld aan mezelf. Als je in jezelf gelooft,  kom je er wel door. De fans, de coach en mijn ploegmaats brachten dat geloof terug bij mij."

Hetgeen we niet zagen de laatste maanden, waren zijn kenmerkende dribbels. "Het komt terug, hé", lachte de Nigeriaan. Baudry kan ervan meespreken. Na zijn doelpunt was de vreugde enorm. "Ik kon het stadion wel uit rennen", sloot Simon af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties