Wilmots spreekt over Schalke en onder welke condities hij er naartoe wil

Wilmots spreekt over Schalke en onder welke condities hij er naartoe wil
Foto: © photonews

Marc Wilmots flirtte een hele tijd met een vertrek bij de nationale ploeg voor zijn oude liefde Schalke 04. Maar die romance werd voortijdig afgebroken toen Schalke zelf verklaarde dat het onze bondscoach niet langer wilde. Wilmots had echter een ander verhaal.

Wilmots beweert immers dat hij de stekker uit de onderhandelingen trok. In het Duitse voetbalblad 'Kicker' laat hij zich er nog eens over uit. "De structuur bij Schalke liet me niet toe om daar met succes aan de slag te gaan. Er waren te veel mankementen en ik miste te veel dingen", vertelt hij.

Horst Heldt, manager van de 'Königsblauen', is ook niet de beste vriend van Wilmots. Die verwijt hem een te dure kern te hebben samengesteld met te weinig kwaliteit.

Maar vooral dat het nieuws door Heldt naar buiten werd gebracht, zit diep. "Dat is beneden alle peil. Een slechte grap en een belediging. Maar het is het beste bewijs dat ik de juiste beslissing heb genomen door niet terug te keren naar Schalke."

Al wil Wilmots de deur niet helemaal toedoen. "Laat het duidelijk zijn: Schalke is en blijft de club van mijn hart. Ik hou van de fans en alle mensen daar. Enkel als het plaatje helemaal klopt, kom ik terug. Maar ik ben niet getrouwd met Schalke en er zijn nog vele andere clubs."

 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties