Verdier mocht het horen in Mechelse kleedkamer: "Pas op, hij is sterk op stilstaande fases"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Moeskroen
| 0 reacties
Verdier mocht het horen in Mechelse kleedkamer: "Pas op, hij is sterk op stilstaande fases"
Foto: © photonews

Op Le Canonnier werd er afgelopen weekend tijdens de rust nogal wat afgelachen met Nicolas Verdier. Hij maakte namelijk een wel erg vreemde owngoal, maar wist het allemaal recht te zetten. "Met dank aan de ploegmaats." Die hem achteraf wel nog wat speldenprikjes uitdeelden.

"Tien minuten lang heb ik even heel diep gezeten", gaf Verdier toe. "Maar in de kleedkamer hebben ze me allemaal gesteund. Die tweede helft kon ik enkel neerzetten dankzij hen. Ze hebben me erdoor geholpen."

Uiteindelijk kwam het allemaal goed, met Verdier als matchwinnaar: "Daarvoor speel je uiteindelijk voetbal. Niet om owngoals te maken natuurlijk, maar voor die emoties. Eerst diep zitten en dan intens kunnen genieten van de overwinning. En belangrijk kunnen zijn."

Het draait natuurlijk wel bij Malinwa: "Zeker, als spits kan je enkel doelpunten maken als er een goede ploeg achter je staat. Het loopt lekker achter mij, dus dan kan ik ook makkelijker mijn ding doen."

Er is wat afgelachen -

En door de overwinning kon er achteraf nog wat gelachen worden. "Het was wel grappig, ja. Ze zeiden dat ik opnieuw een dubbel had gemaakt, voor de tweede keer op een week."

Het ging zelfs verder: "Ze riepen zelfs 'Pas op!' op training. 'Hij is gevaarlijk op stilstaande fases'. Ach, gelukkig hebben we de match gewonnen zodat we er kunnen om lachen. Anders was het wel iets anders geweest."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties