Vanderbiest: "Ik ga er niet veel over zeggen, anders krijg ik een schorsing"

Caroline Tonnelier
| 1 reacties
Vanderbiest: "Ik ga er niet veel over zeggen, anders krijg ik een schorsing"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat een zure middag werd het voor Cercle Brugge. De zege leek binnen en zo zouden de West-Vlamingen een gouden zaak doen in de rangschikking. In de slotseconden liep het echter fout.

Een late tegentreffer betekende dat Cercle twee punten verloor. Vanderbiest was dan ook erg ontgoocheld. "In thuiswedstrijden is dat altijd moeilijk om te slikken. Het was eent tijdje geleden, maar in het begin verloren we zo ook al drie à vier punten."

De coach was niet tevreden over enkele arbitrale beslissingen. "We verdienden de drie punten. Er waren opnieuw twee-drie dubieuze fases. Dat is al enkele weken na elkaar. Ik ga er niet veel over zeggen, anders krijg ik nog een schorsing"; aldus Vanderbiest bij Sporza

Hij vond dat zijn ploeg ook net iets té fair was. "Fair play is voor na de wedstrijd", zo reageerde hij op het feit dat zijn team de bal buitentrapte aan de cornervlag en niet naar de keeper trapte. "Dan heb je pech dat die bal binnengaat."

"We konden vier-vijf punten meer hebben en dan sta je los op kop" - Fred Vanderbiest

Cercle Brugge gaat de winterstop in, want volgende week is de Vereniging vrij. De balans? "Bij momenten moeten we iets slimmer en matuurder zijn. We konden vier-vijf punten meer hebben en dan sta je los op kop."

Maar al bij al is de voormalige coach van KV Oostende toch tevreden: "Cercle komt van ver en het is denk ik lang geleden dat het team zorgeloos de winterstop in kan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties