Interview Boezemvrienden tegen elkaar op zondag: "Ik denk dat ik even niet op bezoek ga"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 19 reacties
Boezemvrienden tegen elkaar op zondag: "Ik denk dat ik even niet op bezoek ga"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag staat in Gent een clash tussen oude bekenden op het programma. De links tussen AA Gent en KV Kortrijk zijn haast niet te tellen, ook Mitrovic kijkt ernaar uit.

Hein Vanhaezebrouck, Thomas Matton, Brecht Dejaegere, Benito Raman, Rami Gershon en Stefan Mitrovic. Het legioen aan Gent-spelers en coaches met een verleden als Kerel is imposant.

"Iedereen wil die match écht winnen", aldus Mitrovic. "Ze zitten in een mindere periode, maar tegen ons gaan ze zich dubbel plooien. Niet alleen omdat het Kortrijk-Gent is, maar ook omdat elke ploeg iets extra doet tegen ons."

Mitrovic kijkt vooral uit naar de duels met Nebojsa Pavlovic, al zit die momenteel vaak op de bank. "Pavlovic is echt een boezemvriend. We zien elkaar haast elke dag, al zal ik in aanloop naar de match niet meer op bezoek gaan (lacht)."

Ik ga nooit vergeten wat Kortrijk voor mij deed

-Stefan Mitrovic

"Ook met de andere spelers die er met mij nog speelden, zoals Darren Keet, hou ik nog contact. Ook met mensen van de club." Mitrovic dankt immers zijn carrière aan de Kerels.

"Ik ga nooit vergeten wat zij voor mij gedaan hebben. Ze haalden me weg uit Servië en geloofden écht in mij. Dankzij hen kon ik naar Portugal en speel ik nu Champions League met AA Gent."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties