Pat Krimson spreekt klare taal: “Dat heeft Genk nog nodig!”

Pat Krimson spreekt klare taal: “Dat heeft Genk nog nodig!”
Foto: © Photonews

Racing Genk is op weg terug naar boven. Al is het dit seizoen ook met meer vallen dan opstaan, toch staan de Limburgers weer ergens voor. Met dank ook aan een Limburgse coach. Pat Krimson weet wel dat de club nog iets nodig heeft.

Vorig jaar was Pat Krimson in gesprek met Voetbalkrant.com nog erg kritisch op de manier waarop er bij Genk werd gespeeld: “De fighting spirit, de typische Limburgse mentaliteit ontbreekt.”

“De spelers gaan niet meer door een vuur voor de ploeg, zoals mannen als Jacky Peeters dat wel deden vroeger", zag hij diverse pijnpunten.

Alles is in zijn plooi aan het vallen -

Pat Krimson

Ondertussen heeft Krimson toch weer iets meer reden tot tevredenheid: “Alles is in zijn plooi aan het vallen. Hoe vaak zei ik dat Genk meer Belgen moest opstellen en een Belgische trainer moest aantrekken? Dat is allemaal gebeurd, dus ben ik er gerust op.”

Om echt weer aan te sluiten met de top in België is er wel nog iets belangrijks nodig: “We missen een type Wesley Sonck. Een doelpuntenmachine mag er dus nog wel bij”, besluit hij in Fan! met een tip naar het bestuur.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties