Dit is ons team van de speeldagen 11 tot 20

Dit is ons team van de speeldagen 11 tot 20
Foto: © SC

Na 20 speeldagen in de Jupiler Pro League kunnen we tussen Kerst en Nieuwjaar voorzichtig naar speeldag 21 lonken. Ondertussen blikken we alvast even terug met ons team van de voorbije tien speeldagen.

In doel kiezen we - net als in de eerste 10 speeldagen - voor de grootste constante in deze competitie tot op heden: Matz Sels. Hij is niet onlogisch opgeroepen voor de Rode Duivels en doet het al een tijdje erg goed bij AA Gent. Ook van Dutoit (STVV) waren we onder de indruk, hij mag opnieuw op de virtuele bank plaatsnemen.

In de verdediging kiezen we opnieuw voor een speler van KV Oostende. In tegenstelling tot Jordan Lukaku viel ons oog nu op de rots in de branding: David Rozehnal.

Hij staat helemaal alleen centraal, al vielen ook Kosanovic en Kabasele ons (opnieuw) positief op de voorbije speeldagen. We kiezen voor Jelle Van Damme op links en voor de verrassende Aksentijevic van Moeskroen op rechts.

Drie verdedigers, dat schept wat mogelijkheden op een versterkt middenveld. Christophe Lepoint of Brecht Dejaegere? Zij haalden de cut nét niet. Er wel bij: Sven 'Gouden Schoen' Kums uiteraard.

Ook voor die andere Gouden Schoen Dennis Praet is er een plekje in ons elftal, op de flanken kiezen we voor de vinnige Croizet en Canesin. En Sofiane Hanni? Die lepelt de ene assist of goal na de andere.

Voorin kiezen we voor twee sterke beren. De ene is bezig om Anderlecht helmaal op de kaart te zetten, de andere doet eigenlijk hetzelfde met Club Brugge: Jelle Vossen en Stefano Okaka waren erg belangrijk voor hun team de voorbije maanden.

Dit is dan ons volledige team van de speeldagen 11 tot 20:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties