Beslissing nakend: "Wie zegt dat ik naar Brugge ga? Gent is een mooie club en ik sprak met Anderlecht ..."

Timothy Collard
Timothy Collard
| 24 reacties
Beslissing nakend: "Wie zegt dat ik naar Brugge ga? Gent is een mooie club en ik sprak met Anderlecht ..."
Foto: © photonews

Hij is al sinds vorig jaar een vaste waarde bij KV Kortrijk en staat tegenwoordig in de belangstelling van KAA Gent, RSC Anderlecht, KV Oostende én Club Brugge. Volgens sommige bronnen is het die laatste ploeg die aan het langste eind gaat trekken, al wil de centrale verdediger dat zelf niet zeggen.

Oostende, Gent, Club Brugge en Anderlecht. Vier grote clubs die azen op Benoit Poulain van KV Kortrijk. Bij de Kerels maakten ze er nooit een geheim van: "Als we nog iets voor hem willen vangen, dan moeten we hem deze winter verkopen."

Poulain hoeft niet weg, maar is wel einde contract. En dus maakt hij volgende week normaliter zijn nieuwe club bekend. Volgens sommige bronnen wordt dat Club Brugge, maar zekerheid geeft de verdediger allerminst.

Ik sprak met Anderlecht -

Benoit Poulain

"AA Gent is een mooie club, en ik sprak ook al met Anderlecht", geeft hij aan in Het Nieuwsblad. Nog geen duidelijkheid dus? "Ik denk niet aan status van een ploeg, ik wil me gewoon sportief en financieel verbeteren."

Poulain zat woensdag samen met KV Kortrijk en heeft daarin zijn wensen te kennen gegeven. Nu is het aan de Kerels om tot een vergelijk te komen met een van de geïnteresseerde clubs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties