Reactie Peeters woedend: "Ik verschiet er niet van dat we geen refs naar het EK mogen sturen"

Peeters woedend: "Ik verschiet er niet van dat we geen refs naar het EK mogen sturen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bob Peeters was na de wedstrijd woedend en dat liet hij ook duidelijk blijken. Op zijn persconferentie na de wedstrijd kon hij het zelfs niet laten een sneer te geven naar een collega van de pers.

Peeters woedend noemen, was de waarheid zelfs nog wat onrecht aandoen. Hij moest zichzelf onder controle houden om niet helemaal door het lint te gaan. "Misschien moeten we zakken", fulmineerde hij. "Iedereen heeft de match gezien. Als dat een penalty is, mag mijn broek afzakken."

En het scheidsrechterlijk korps werd nog meer op de korrel genomen. "Ik verschiet er niet echt van dat België geen refs naar het EK mag sturen. Het is elke week dat deze dingen gebeuren. Je werkt dag en nacht om iets op poten te zetten en dan krijg je zo'n uppercut."

Als dat een penalty is, mag mijn broek afzakken

"Ik ben gisteren naar het zaalvoetbal gaan kijken en daar werden zwaardere fouten gemaakt en minder gefloten. Als je die penalty in Engeland fluit, word je door heel het stadion uitgelachen. Schuermans springt recht omhoog. Wat kan hij meer doen?", ging Peeters voort.

En dan moest de collega die de vermetele vraag durfde stellen het ontgelden. "Jij vindt het zeker wel penalty? Ja, dat dacht ik wel. Jij volgt Anderlecht dag en nacht..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties