Hasi wil nieuwe rechtsachter volgende week, target twijfelt nog

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Hasi wil nieuwe rechtsachter volgende week, target twijfelt nog
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Herman Van Holsbeeck gaat een drukke periode tegemoet. Enerzijds komen er weer clubs aankloppen voor zijn beste spelers en anderzijds moet hij de club versterken op verschillende posities. Prioriteit nummer 1: een onmiddellijk inzetbare rechtsachter.

En bovenaan het lijstje van mogelijke opvolgers van Guillaume Gillet staat Ivo Pinto. De Portugese rechtsachter van Dinamo Zagreb heeft het volledige profiel: ervaren, verdedigend goed en een goeie voorzet. Maar Dinamo Zagreb wil cashen voor zijn verdediger.

Beslissing voor 5 januari

Maar liefst 5 miljoen euro willen ze vangen. Pinto heeft zijn zaakwaarnemer al laten weten dat hij Anderlecht zeker ziet zitten, maar wil de voorstellen van andere clubs nog afwachten. Lang zal hij echter niet mogen twijfelen, want Besnik Hasi wil zijn rechtsachter hebben voor het begin van de stage.

Momenteel heeft Anderlecht op die positie immers enkel nog Andy Najar en die wil Hasi liever hoger uitspelen. Volgens zijn entourage is het bod van Anderlecht momenteel nog te laag, maar zijn de onderhandelingen volop aan de gang. Bij Zagreb wil paars-wit een bod van drie miljoen euro neerleggen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties