Milicevic komt er niet uit: "Misschien moeten we die Gouden Schoen in vijf kappen, of de studs verdelen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Milicevic komt er niet uit: "Misschien moeten we die Gouden Schoen in vijf kappen, of de studs verdelen"
Foto: © photonews

Binnen enkele dagen weten we wie met de Gouden Schoen mag pronken. Dat het een speler van Gent betreft, is haast zeker, maar binnen de rangen van de Buffalo's zijn er meerdere kanshebbers. Danijel Milicevic zit daar zeker bij.

Sommigen zijn het misschien al vergeten, maar het was de Zwitserse middenvelder die in Play-off 1 van vorig seizoen zijn allerhoogste niveau haalde. Met assists en goals stuwde hij Gent naar de titel, meer nog dan kapitein Sven Kums die nog maar net terug fit was.

Ik zal al blij zijn als een Buffalo hem wint

Het systeem met twee stemrondes zou dus wel eens in het voordeel van Milicevic kunnen spelen. "Ik zal al blij zijn als een Buffalo hem wint", aldus Milicevic. "Sven speelde ook een uitstekend jaar. Vergeet ook Depoitre, Sels en Dejaegere niet."

"Heel het jaar door hebben verschillende spelers op andere momenten een heel goeie reeks gehad. Ik kan echt niet zeggen wie hem nu het meest zou verdienen." Rest er dus maar één oplossing. "Ofwel kappen we hem in vijf, ofwel verdelen we de studs", knipoogt de Zwitser.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties