'Chelsea zet alles op alles en probeert Hazard op deze manier op andere gedachten te brengen'

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
'Chelsea zet alles op alles en probeert Hazard op deze manier op andere gedachten te brengen'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden Hazard wordt dezer dagen opnieuw veelvuldig in verband gebracht met een transfer. Het is nog niet duidelijk of onze landgenoot effectief andere oorden zal opzoeken, maar bij Chelsea proberen ze toch alles in het werk te stellen om Hazard in Londen te houden.

Zo hopen The Blues dat ze Didier Drogba over de streep kunnen trekken om op Stamford Bridge aan de slag te gaan als lid van de technische staf. En dat doet Chelsea niet zomaar: het hoopt op die manier ook Eden Hazard te paaien.

Het is een publiek geheim dat Hazard het héél erg goed kan vinden met Drogba. Het was de Ivoriaan die er destijds in slaagde om onze landgenoot naar Chelsea te loodsen, en sindsdien zijn beide heren maatjes.

Zidane ligt op de loer

Maar of Chelsea Hazard op die manier uit de handen kan houden van Real Madrid? Dat zal de toekomst moeten uitwijzen. Sinds Zinédine Zidane aan het roer staat bij de Koninklijke, wordt Hazard iedere dag opnieuw in verband gebracht met een transfer naar Madrid.

Vandaag stak ook een ongelofelijk gerucht de kop op. Volgens bepaalde Engelse bronnen zou ook Manchester United zijn zinnen hebben gezet op Hazard. Je leest er meer over in dit artikel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties