CEO van OHL verdedigt zich: "We zitten op het niveau van STVV en Waasland-Beveren"

Redactie
| 2 reacties
CEO van OHL verdedigt zich: "We zitten op het niveau van STVV en Waasland-Beveren"
Foto: © photonews

Paul Van Der Schueren, CEO van OH Leuven, heeft al heel wat over zich heen gekregen dit seizoen. Een slecht beleid van de club, geen goeie transfers en ga zo maar door. In HLN verdedigt hij zich.

Al begint hij wel met een quote die de supporters niet graag zullen horen. "Degraderen zou financieel geen ramp zijn, maar we hebben anderhalf jaar geleden zelf ondervonden welke negativiteit dat teweegbrengt. Dus doen wij er alles aan om in eerste klasse te blijven”" zegt hij.

Vijf miljoen gaat naar lonen van spelers en staf

Paul Van Der Schueren

Van Der Schueren en het bestuur krijgen dikwijls te horen dat ze te veel investeren in een nieuwe tribune, maar het sportieve uit het oog verliezen. "Dat klopt niet", zegt Van Der Schueren in de krant. "Dit jaar draait ons budget om en bij de 9 miljoen euro, 5 miljoen daarvan gaat naar lonen van spelers en staf."

"Daarmee zitten wij qua sportief budget op het niveau van clubs als Sint-Truiden, Waasland-Beveren en Westerlo. En wij maakten onlangs een budget vrij voor sterke wintertransfers als die van Kanu en Calvé. Het is absoluut niet zo dat er op het sportieve budget beknibbeld wordt om de bouw van de tribune mogelijk te maken. Dat staat totaal los van elkaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties