Real Madrid heeft nog 18 dagen om Chelsea te overtuigen en Hazard naar Spanje te halen

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 10 reacties
Real Madrid heeft nog 18 dagen om Chelsea te overtuigen en Hazard naar Spanje te halen
Foto: © Photonews

Real Madrid heeft een transferverbod opgelegd gekregen. FIFA kan niet lachen met de politiek van de Spaanse grootmacht en laat hen een jaar lang geen transfers doen. Alhoewel? Er zijn nog achttien dagen de tijd om die ene speler te halen: Eden Hazard.

De flirt tussen Real Madrid en Eden Hazard is al anderhalf jaar aan de gang, maar sinds de aanstelling van Zinedine Zidane als hoofdcoach van de Koninklijke is de geruchtenmolen plankgas gegaan. 

De Spaanse en Engelse media waren het quasi zeker: de Rode Duivel zou het seizoen dan wel vervolmaken bij Chelsea, maar in het tussenseizoen zal Hazard zijn krabbel zetten in Santiago Bernabeu. 

Enig probleem: FIFA heeft Real Madrid een transferverbod opgelegd voor de zomer van 2016 en de winter van 2017. Maar... deze maand mogen los Blancos nog naar hartelust shoppen.

Dus zal Florentino Perez de geldbuidel moeten bovenhalen om de wens van Zidane - Hazard in het maagdelijk witte shirt - te laten uitkomen. Maar het moet snel gaan... 

De klok tikt...

Real Madrid heeft nog achttien dagen de tijd om Chelsea en Hazard te overtuigen van een transfer. De transfermarkt is in Spanje nog open tot 1 februari, 23u59'59''. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties