Reactie Schrijvers debuteert met twee doelpunten: "Hopelijk hebben ze dit bij Genk gezien"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Oostende
| 7 reacties
Schrijvers debuteert met twee doelpunten: "Hopelijk hebben ze dit bij Genk gezien"
Foto: © Photonews

Hoe geef je een visitekaartje af bij je nieuwe werkgever? Stuur eens een berichtje naar Siebe Schrijvers. De huurling van KRC Genk kegelde twee pareltjes in het mandje op het veld van KV Oostende.

"Ik ben blij met mijn twee doelpunten", knipoogt Siebe Schrijvers. "Maar ik ben extra blij met het derde doelpunt. Eventjes voor de 3-3 miste ik de gemakkelijkste kans, hé."

Voor de 19-jarige Limburger was het een avond vol primeurtjes. "Ik heb nog nooit twee doelpunten in één wedstrijd gescoord bij de profs. En eigenlijk heb ik nog nooit zo'n mooie doelpunten gemaakt." (lacht)

Vooral het eerste doelpunt was er eentje voor de seizoensoverzichten. "Ik dacht de bal nog te controleren, maar nam hem alsnog ineens op de slof. Dat was dus echt een ingeving van het allerlaatste moment."

Het was een ingeving van het allerlaatste moment

Siebe Schrijvers

"Ik hoop dat ze mijn prestatie ook hebben gezien bij KRC Genk", besluit Schrijvers. "Ik ben alleszins blij dat ik frisse lucht krijg. Het zal niet gemakkelijker zijn om bij Waasland-Beveren te spelen, maar veel minuten had ik in Limburg wellicht niet gemaakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties