Voorzitter AA Gent stelt supporters gerust en spreekt al over zomertransfers

Timothy Collard
Timothy Collard
| 11 reacties
Voorzitter AA Gent stelt supporters gerust en spreekt al over zomertransfers
Foto: © Photonews

KAA Gent veroverde vorig seizoen zijn eerste titel ooit en dit jaar zijn de Buffalo’s goed bezig om te bevestigen. De clubleiding is dan ook in zijn nopjes met de huidige gang van zaken, met op kop voorzitter Ivan De Witte.

En toch zou het succes Gent zuur kunnen opbreken. Verschillende sterkhouders worden in verband gebracht met een transfer. In januari mag geen enkele basisspeler vertrekken, maar volgt er komende zomer dan een exodus?

“Als er komende zomer spelers vertrekken, dan zullen we ervoor zorgen dat het vertrek van die jongens wordt opgevangen. We zullen alles in het werk stellen om de leemtes – als die er komen – op te vangen”, aldus De Witte.

"We kunnen tegen een stootje"

Ivan De Witte

“Ik bekijk het graag op deze manier: AA Gent is ondertussen gegroeid. De grondvesten van deze club zijn best stevig en dat wil zeggen dat onze fundamenten tegen een stootje kunnen.”

“Het is niet ons doel om ieder jaar opnieuw kampioen te worden. Maar… het is wel de bedoeling om ons steevast in de top 3 te nestelen. We willen blijven waar we nu staan (lees: aan de top, nvdr.) en we willen bevestigen”, besluit De Witte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties