Mame Thiam wikt en weegt de tegenstand richting play-off 1

Mame Thiam wikt en weegt de tegenstand richting play-off 1
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem incasseerde bij Racing Genk een klapje in de strijd om play-off 1. "Maar we hebben alles nog in eigen handen", aldus verschillende spelers meteen na de partij. De moraal blijft dan ook goed bij Essevee. Maar wie is de gevaarlijkste concurrent in de strijd om play-off 1?

Voor de duidelijkheid: met 33 punten staat Essevee nog steeds in de top-6. Bovendien moeten nog minstens twee ploegen de club voorbij om uit play-off 1 te vallen. Maar toch is het opletten, met drie ploegen op amper twee punten.

“Standard, Genk én Charleroi blijven onze drie belangrijke concurrenten op weg naar play-off 1", weet Mame Thiam. "Het wordt moeilijk om ze af te houden, alle drie."

Altijd lastig tegen een degradatieklant -

Mame Thiam

"Op dit moment lijkt Standard de sterkste tegenstander, met al de nieuwe spelers die ze hebben binnengehaald. Zij lijken klaar voor play-off 1, wij willen er ook graag bij zijn", klinkt het bij de winger. 

Het programma van Essevee is wel een pak lichter dan dat van de andere gegadigden: "Maar laat ons maar match per match kijken. Westerlo? Dat zal ook een erg moeilijke match worden, zoals elke wedstrijd tegen een degradatieklant dat is. Eerst moeten we dus OH Leuven kloppen in eigen huis."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties