Reactie OHL legt uit: "Het ontbrak aan maturiteit en intelligentie"

OHL legt uit: "Het ontbrak aan maturiteit en intelligentie"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven verloor in de absolute slotfase opnieuw twee dure punten in de strijd tegen de degradatie. Cerigioni had de 1-3 aan de voeten, aan de overkant kon Diallo het deksel op de Leuvense neus geven. Grote ontgoocheling dus bij OHL.

Coach Ferrera was niet gelukkig met de late tegengoal: "Dit is erg frustrerend. We konden het zelf afmaken en hebben er de kansen voor gehad. Toch bewijst mijn team opnieuw het ongelijk van de critici die hen niet genoeg vonden voor eerste klasse."

Ook Thomas Azevedo begreep dat het drie gouden punten hadden kunnen worden. Hij tekende voor de 1-2, maar dat bleek uiteindelijk niet genoeg. "Zuur, erg zuur. We waren erg down in de kleedkamer, er valt weinig over te zeggen." Treffend: Cerigioni, de man die dé kans miste, wilde niet reageren: "Het zit even te diep." 

Voorvechter in de strijd tegen Zulte Waregem was Jordan Remacle. Hij gaf een duidelijk reden aan voor het puntenverlies: "Met wat meer verstand pakten we de drie punten. Het ontbrak ons in deze wedstrijd aan maturiteit en intelligentie. Het is nu aan ons om de rug te rechten en iets te proberen halen tegen Standard. In de positie waar we staan moeten we altijd voor de winst gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties