Het is nog niet gedaan: nog paars-witte versterkingen op komst

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 28 reacties
Het is nog niet gedaan: nog paars-witte versterkingen op komst
Foto: © photonews

Wie dacht dat met de komst van Filip Djuricic de wintermercato van Anderlecht erop zat, was fout. Herman Van Holsbeeck hoopt in de volgende dagen nog één of zelfs twee gerichte versterkingen aan te trekken.

Posities of namen wou de manager niet vrijgeven, maar een linksback en een extra offensieve versterking lijken de prioriteiten. "Jullie zullen wel zien", toonde Van Holsbeeck zich mysterieus. "In samenspraak met de trainer hebben we gekeken waar we nog versterking nodig hadden."

Ziyech?

Besnik Hasi vraagt al langer om versterking, maar na de matchen tegen Charleroi en Gent werd ook het bestuur duidelijk dat er iets moest gebeuren. Anderlecht vist nog steeds naar Hakim Ziyech, maar dat wordt een héél moeilijk dossier. De aanvallende middenvelder van Twente is zeer gegeerd in Europa en zijn manager wil hem liever naar Engeland of Italië brengen.

Dat Anderlecht op de linksback iets nodig heeft, lijkt duidelijk. Wanneer en hoe Ivan Obradovic zal terugkomen, is immers een vraagteken. "We gaan de coach meer wisselmogelijkheden geven op posities die hij heeft gevraagd. In Anderlecht hebben we de cultuur van onze coach te helpen waar mogelijk", verklaarde Van Holsbeeck. 

Linksback

Dat Standard, Brugge en Gent versterkt uit de transferperiode komen, zal ook wel meegespeeld hebben. Al ontkent de paars-witte manager. "Het is niet omdat de anderen transfereren, dat wij dat moeten doen. Maar met Djuricic hadden we een buitenkansje."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties