Hasi in lastig parket door 'terugkeer Vanden Borre': "De spelersgroep staat bij mij centraal"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Neerpede
| 29 reacties
Hasi in lastig parket door 'terugkeer Vanden Borre': "De spelersgroep staat bij mij centraal"
Foto: © photonews

Besnik Hasi zit duidelijk verveeld met de uitspraken van zijn manager, Herman Van Holsbeeck. Op zijn wekelijkse persconferentie had hij de vraag over Anthony Vanden Borre verwacht en hij had dan ook zijn statement voorbereid.

Hasi kon natuurlijk niet om de hete brij heen. Dat Van Holsbeeck de deur op een kier zette, domineert al drie dagen het sportnieuws. Maar de trainer zit natuurlijk met 'de gebakken peren', want hij had vorige week nog gezegd dat een terugkeer van Vanden Borre niet aan de orde was. 

De spelersgroep staat bij mij centraal

Dat Van Holsbeeck hem zo in een lastig parket bracht, had de manager blijkbaar niet voorzien. "Ik had de vraag verwacht", begon Hasi. "Ik ga er geen hele dag over spreken, de dag voor een belangrijke wedstrijd. STVV is nu belangrijk, niet de affaire Vanden Borre."

"Het is een complex dossier met veel aspecten. Meneer Van Holsbeeck heeft de deur inderdaad op een kier gezet en daar heeft hij zijn redenen voor. Maar het gaat hier om meer dan Anthony alleen. De club en de spelersgroep worden er ook door beïnvloed. En iedereen weet dat bij mij mijn spelersgroep centraal staat", vervolgde hij. 

Je maats aanvallen, dat doe je niet! Punt!

Besnik Hasi

Hasi denkt duidelijk dat een terugkeer van Vanden Borre in de spelersgroep simpelweg onmogelijk is (wat wij ook denken), maar hij moet diplomatisch blijven en zijn antwoorden wikken en wegen. "Toen we Anthony verwijderd hebben, dacht ik ook aan mijn spelersgroep. Hij heeft hen aangevallen en dat doe je niet! Punt!"

"Ik kan niet aanvaarden dat je over je maats en de club zo spreekt. De komende dagen en weken worden daarin belangrijk. Belangrijk is dat iedereen beter wordt van de oplossing. En dat is alles wat ik daarover ga zeggen. Ik hoop dat we nu weer over de match kunnen praten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties