Transferactiviteiten Anderlecht zijn voorbij, paar spelers in de problemen

Transferactiviteiten Anderlecht zijn voorbij, paar spelers in de problemen
Foto: © photonews

De transferactiviteiten bij Anderlecht zijn voorbij. Paars-wit heeft vandaag geen concrete aanbiedingen meer binnengekregen voor ondermeer Anthony Vanden Borre. De rechtsachter zit dus nog voor minstens vijf maanden bij de club... En wat nu? Net als Suarez en Conte zit hij met problemen.

Vanden Borre kon op de laatste transferdag geen geschikte ploeg meer vinden. Bij paars-wit kwamen er ook geen concrete aanbiedingen binnen voor de rechtsachter die uit de gratie viel na zijn veelbesproken interview. Aangezien Herman Van Holsbeeck verleden week de deur op een kier zette, zal men dus een oplossing moeten vinden.

En met oplossing bedoelen we een verzoening tussen hem, de trainersstaf, het bestuur en de kleedkamer. Mensen die hij allemaal schoffeerde. Daarna valt af te wachten of Besnik Hasi hem opnieuw bij de A-kern kan opnemen.

Suarez en Conte

En wat met Matias Suarez? De Argentijn blies zelf zijn transfer naar Nantes af en dat zal niet goed gevallen zijn bij het bestuur. Gaat 'El Artista' nog speelminuten kunnen versieren? Het zal alvast geen makkelijke situatie worden.

Net als bij Ibrahima Conte zal hij op zijn tanden moeten bijten. Conte is boos omdat hij niet naar KV Oostende mocht en liet andere opties varen. Dus nu zit Anderlecht met een paar ontevreden voetballers opgescheept.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties