Suarez blaast transfer naar Nantes op, maar... River Plate trekt nog steeds aan zijn mouw

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 3 reacties
Suarez blaast transfer naar Nantes op, maar... River Plate trekt nog steeds aan zijn mouw
Foto: photonews

Matias Suarez heeft zijn transfer naar FC Nantes dan wel afgeblazen, maar dat bekent niet noodzakelijk dat een vertrek helemaal van de baan is. Vooral een terugkeer naar Argentinië behoort nog tot de mogelijkheden. Zo blijft River Plate geïnteresseerd.

RSC Anderlecht en FC Nantes hadden een akkoord over de transfer van Matias Suarez, maar de voormalige Gouden Schoen besloot zelf om de deal af te blazen door niet op te dagen voor de medische proeven. 

De Argentijn wil niet voor een club gaan spelen die hij zelf niet heeft gekozen, maar wellicht liggen nieuwe knieproblemen - en dus de schrik om opnieuw te falen tijdens de tests - aan de basis van de beslissing.

River Plate: toptransfer!

Maar dat wil niet zeggen dat Suarez bij paars-wit zal blijven. In de Argentijnse media liet hij al optekenen dat hij graag wil terugkeren naar Belgrano, maar ook River Plate blijft geïnteresseerd.

Een transfer naar de 36-voudig Argentijns landskampioen zou in het thuisland van Suarez alvast als een topstunt zijn. Het blijft dus afwachten hoe de zaken vandaag evolueren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties