Reactie Steppe baalt: "We wilden niet allemaal hetzelfde in de slotminuten"

Steppe baalt: "We wilden niet allemaal hetzelfde in de slotminuten"
Foto: © photonews

Kenny Steppe staat momenteel onder de lat bij Zulte Waregem. Zowel in Westerlo als thuis tegen Charleroi viel hem niets te verwijten, maar hij slikte wel al vier doelpunten. Vooral de treffer van Ndongala in minuut 93 deed pijn.

"Ik heb inderdaad niet al te veel werk gehad, dus dan is het zeer frustrerend om drie doelpunten tegen te krijgen", aldus de doelman na de wedstrijd in het Regenboogstadion.

"Dat we de 2-3 hebben geslikt na een tegenaanval in de laatste minuut is echt frustrerend. Misschien gingen we met te veel jagen voor de bal, misschien waren we iets te gretig. Niet iedereen wilde hetzelfde in de slotminuten: er waren er blij met een punt en er waren er die meer wilden."

Hadden we hier en in Genk de punten gepakt ... -

En zo slikt Essevee opnieuw een doelpunt in de absolute slotfase van de wedstrijd: "Hadden we hier en in Genk de punten gepakt die we verdienden, stonden we dichter bij play-off 1 dan we nu staan. Of er nu meer druk staat op de match in Anderlecht? Neen: ook na de match tegen Genk hadden we een goede reactie."

Maar Zulte Waregem wil wel erg graag in die top-6 blijven staan: "We staan er al het hele jaar. We scoren makkelijk, maar slikken ook veel doelpunten. Toch gaan we voor play-off 1, dat is echt een beloning voor de hele ploeg." Essevee heeft nog vijf wedstrijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties