Spelers Essevee zien het nog zitten: “Play-off 1 is nog goed mogelijk”

Spelers Essevee zien het nog zitten: “Play-off 1 is nog goed mogelijk”
Foto: © photonews

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Zulte Waregem ging zwaar onderuit bij Anderlecht: 3-0. En toch is play-off 1 zeker nog niet weg voor Essevee. Voor hen begint het seizoen nu, met vier op papier vrij haalbare tegenstanders. 10 op 12 en play-off 1 is normaliter een feit. Nog geen paniek dus in de gelederen.

“Hebben we veel kansen weggegeven tegen Anderlecht? Neen. We staan bovendien ook maar op een punt van Charleroi, dus we hebben zeker nog kans op play-off 1”, beseft Marko Poletanovic.

“Dan moeten we natuurlijk wel winnen van KV Mechelen. Dat we zevende staan nu is op mentaal gebied wel geen probleem, het levert ook geen extra druk op. We weten waar we voor staan.”

Alles nog in eigen handen

Dat beseft ook Alessandro Cordaro, die tegen zijn ex-club aan de bak gaat: “Het zal oorlog blijven tot op het einde van het seizoen. Alles zit dicht op elkaar, er zijn nog verschillende teams in de running voor play-off 1. Het is nu aan ons om de rug te rechten.”

Dat beseft overigens ook Mbaye Leye. De kapitein grapte nog dat hij play-off 2 van thuis zou bekijken, maar ziet het verder wel zitten: “We hebben alles nog steeds in eigen handen. Standard, Charleroi en Genk spelen nog onderling tegen elkaar dus moeten wij vooral naar onszelf kijken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties