Reactie Zij waren de uitblinkers in Lokeren - Genk: "Ik weet zelfs niet hoe ik dat gedaan heb"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Lokeren
| 0 reacties
Zij waren de uitblinkers in Lokeren - Genk: "Ik weet zelfs niet hoe ik dat gedaan heb"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren - Genk eindigde op 0-0. Een saaie match zonder kansen? Nee, maar wel twee uitstekende doelmannen die de nul wisten te houden: Davino Verhulst en Marco Bizot.

"Ik heb in het slot van de wedstrijd nog enkele goede reddingen moeten verrichten. Het was inderdaad een wedstrijd waarin de twee doelmannen veel ballen gepakt hebben", vertelt Verhulst aan Voetbalkrant.com. "Het was moeilijk op dit natte veld."

"We hebben de nul kunnen houden en dat is belangrijk voor mij. Bovendien hebben we goed voetbal gebracht. We mogen tevreden zijn want we speelden tegen een sterk Genk."

Ook Marco Bizot hield zijn team met enkele cruciale reddingen overeind. "Ik heb gedaan wat ik kon", lacht hij. "De focus was goed en het gevoel ook. We hebben de nul gehouden en daar ben ik tevreden mee. Maar ik ben niet tevreden met 1 punt."

Vooral op een afgeweken schot van Miric moest Bizot een mirakelredding doen. "Die bal week op het einde nog af op Kabasele. Ik weet zelfs niet meer hoe ik het gedaan heb, maar ik kon nog net op tijd reageren. Davino Verhulst speelde ook een goede wedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties