Reactie OHL-coach op z'n hoede: "Voel ik me gered? Met Anderlecht weet je nooit"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 4 reacties
OHL-coach op z'n hoede: "Voel ik me gered? Met Anderlecht weet je nooit"
Foto: © photonews

Oud-Heverlee Leuven telt na het onverhoopte punt op bezoek bij AA Gent twee punten meer dan concurrenten Westerlo en Moeskroen. Die hebben beide vanavond een lastige opdracht, maar Emilio Ferrera is er toch niet gerust in.

"Of ik me gered voel? Neen, want met Anderlecht weet je nooit", aldus de oefenmeester van OHL die de lachers op zijn hand kreeg met die uitspraak. Moeskroen-Péruwelz krijgt paarswit immers op bezoek.

En dat Anderlecht heeft er een handje van om goeie prestaties met mindere af te wisselen. Bovendien gingen de troepen van Hasi vorig seizoen pijnlijk met de billen bloot op Le Canonnier.

Vorig seizoen: 4-2

Een blik op de doelpuntenmakers leert ons opnieuw dat het in voetbal snel kan gaan. Kevin Vandendriessche tekende voor 2 goals, net als Chancel Mbemba. Al scoorde die laatste één daarvan tegen zijn eigen team.

Enkel Michel loopt er van de jongens die scoorden nu nog bij, want de tweede paarswitte goal kwam op naam van Cyriac. 4-2 werd het toen, wat wordt het vanavond? Westerlo moet overigens op bezoek bij Lokeren. Leekens vs. Peeters dus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties