Dit is ons Team van de Week!
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
Dit is ons Team van de Week!
Foto: © photonews

Op speeldag 29 kregen we de redding van Moeskroen en Lokeren, het debacle van Essevee in Kortrijk en de buitenspelgoal in Luik. Onze redactie destilleerde daaruit het team van de week.

Doel

Helemaal achterin was Matz Sels in vorm tegen OHL, maar Darren Keet presteerde, afgezien van zijn opgeraapte terugspeelbal, nog net iets sterker in Kortrijk - Zulte Waregem. Hij hield een gemaakte goal van Thiam uit zijn doel.

Verdediging

In de defensie vinden we zowaar een speler die amper moest verdedigen. Bjorn Engels was vooral in de opbouw erg belangrijk voor Club tegen STVV. Mijat Maric deed met de openingsgoal zijn duit in het zakje bij de redding van Lokeren.

Lukaku was opnieuw een gesel op zijn linkerflank bij de eerste match van Oostende in Roeselare. Sébastien Dewaest vervolledigt de vier achterin na een goeie prestatie in Luik.

Middenveld

Op het middenveld kiezen we voor een trio. Hubert scoorde zowaar met zijn hoofd een levensbelangrijke goal bij de redding van Moeskroen. Croizet stuwde OHL naar een onverhoopt punt in de Gentse Ghelamco Arena.

Aanval

Voorin was Badri dé killer van een zwak Anderlecht en begon elke Kortrijkse aanval bij een herboren Hervé Kage. Santini was de afwerker van dienst in Luik. Dé spits van het weekend was Cyriac die met twee héérlijke goals KV Oostende naar de zege loodste tegen Charleroi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties