Haha! Het geplaag is al begonnen: Club Brugge en OH Leuven delen op Twitter prikjes uit aan elkaar

Timothy Collard
Timothy Collard
| 19 reacties
Haha! Het geplaag is al begonnen: Club Brugge en OH Leuven delen op Twitter prikjes uit aan elkaar
Foto: © Photonews

OH Leuven krijgt zondagavond het bezoek van Club Brugge. De ploeg van Emilio Ferrera moet nog vol aan de bak, wil het ook volgend seizoen nog in eerste klasse voetballen. Op Twitter is het geplaag tussen beide ploegen alvast begonnen...

Het begon allemaal met een video die de mensen van OHL online plaatsten. De fusieclub deelde een filmpje met de 'fantastische 3-1-overwinning tegen Club Brugge' op 18 december 2011.

Bij Club reageerden ze op gepaste wijze. "Leuk, maar wij denken liever terug aan deze uit 2014." Toen won blauw-zwart met 2-5. Nog was het niet gedaan, want OHL maakte een mooie comeback. "Wij dromen al even weg bij het bekijken van deze OHL-Club." De Leuvenaars hadden het over de match uit 2012, toen OHL met duidelijke 4-1-cijfers won.

"Slechts drie verplaatsingen naar Den Dreef..."

En dan deelde Club de hardste prik uit van allemaal: "Slechts drie verplaatsingen naar Den Dreef, dan maar terugblikken naar 28 augustus." En toen won blauw-zwart thuis met 2-0 van de promovendus. Het belooft alvast een spannende pot te worden komende zondag.

De tweets:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties