Ibrahimovic na CL-duel: "We zijn nog niet tevreden"

Ibrahimovic na CL-duel: "We zijn nog niet tevreden"

Paris Saint-Germain heeft Chelsea uitgeschakeld in de Champions League en dat heeft het voornamelijk te danken aan Zlatan Ibrahimovic. De Zweed blikt even terug.

Ibracadabra was weer in vorm gisteren, hij rolde samen met Di Maria zo wat heel Chelsea op. Met zijn assist op Rabiot en nadien zijn doelpunt nam hij alle hoop in Londen weg. De Zweed was dan ook relaxed in zijn interview na de wedstrijd.

"Ik ben meer dan 20 minuten op het veld gebleven dit jaar!" (verwijzend naar de rode kaart die hij vorig jaar pakte tegen Chelsea voor een fout op Oscar, nvdr.)

Over de match zelf was hij zeer objectief. "We speelden een goede wedstrijd, zeer stabiel. We speelden met veel geduld in balbezit en wanneer we een kans hadden om toe te slaan, maakten we twee goals. We hadden genoeg om de wedstrijd te winnen."

Alles prima dus bij PSG, maar toch mochten ze tijdens de wedstrijd de concentratie niet verliezen. Iets wat ze in de volgende ronde ook niet mogen meemaken. De honger is in ieder geval aanwezig.

"We speelden hoe we wilden, het was niet makkelijk. Je moet op je hoede zijn want de vier voorin bij Chelsea zijn tot alles in staat. We zijn ook goed bezig, laten goede dingen zien. Waar we eindigen, weten we nog niet, maar we zijn nog niet tevreden", aldus Zlatan Ibrahimovic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties