Patrick Goots doet een emotionele oproep aan de Antwerp-fans

Redactie
| 20 reacties
Patrick Goots doet een emotionele oproep aan de Antwerp-fans
Foto: © Photonews

Patrick Goots is niet alleen een naam als een klok. De voormalige doelpuntenmachine heeft nog steeds een hart voor Antwerp FC. En dat hart wil hij gebruiken om rood-wit naar de Jupiler Pro League te loodsen.

Antwerp FC is al maanden op weg naar de titel in tweede klasse, maar de voorbije weken stokte de machine een beetje. Ondertussen naderde AFC Tubize al tot op twee punten van de Great Old.

"Ik geniet van de sfeer die er op de Bosuil hangt", vertelt Patrick Goots in Gazet van Antwerpen. "Maar we moeten eerlijk zijn: de jongste weken was het voetballend niet goed. Maar we zien dit seizoen wel terug voetbal op de Bosuil, hé"

Voetballend was het de jongste weken niet goed, maar we zien dit seizoen wel terug voetbal op de Bosuil

Patrick Goots

Het boegbeeld van het stamnummer één weet dat de fans een heel grote rol spelen in het titelverhaal. "Ik weet als geen ander dat de Antwerp-supporters heel kritisch zijn. En dat is hun recht. Die mensen geven alles voor de club."

"Maar door de 14.000 verschillende meningen op de tribunes is het moeilijk om met één stem te spreken. Dat hoeft ook niet, maar ik wil die 14.000 stemmen vragen om nu vol achter Antwerp te gaan staan. In de race om promotie moeten de onderlinge twisten begraven worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties