Reactie Hasi reageert niet opgelucht na zege: "De druk op mijn ploeg is misschien minder, niet op mij"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 8 reacties
Hasi reageert niet opgelucht na zege: "De druk op mijn ploeg is misschien minder, niet op mij"
Foto: © photonews

We hadden een opgeluchte Besnik Hasi verwacht na de wedstrijd tegen Kortrijk, maar dat viel wel wat tegen. De trainer van Anderlecht was goedlachs, maar die lach had hij eigenlijk nooit verloren. En of de druk nu minder was? "Nee, voor mij toch niet."

Drie goals scoren, wat inlopen op Gent en veertien dagen om alles wat op orde te zetten... Je zou denken dat Hasi héél tevreden was, want zijn job was ook gered. "Twee weken? Dat zal niet rustiger worden. Ik sta onder druk en dat weet ik na een 1 op 9 en twee nederlagen tegen Waasland-Beveren en Moeskroen. Mijn ploeg staat onder druk, en dat weten ze ook. Dat de media dat allemaal schrijft vind ik normaal."

Of het deugd deed dat mijn spelers voor mij vochten? Zeker en vast!

Maar wat Hasi minder normaal vindt, is dat de druk vanuit eigen rangen werd opgevoerd. "De club moest die druk op mijn ploeg niet nog hoger leggen. We hebben wel op de juiste manier gereageerd. Maar of de druk op mij minder is? Op mijn ploeg misschien, maar niet op mij. Of dat tot het einde van het seizoen zal duren? Ik hoop van niet. De enige manier is alle matchen winnen zeker?"

Maar achteraf lieten verschillende spelers duidelijk weten dat ze voor hun coach vochten. Kara vloog na zijn goal in de armen van Hasi. "Ik heb hen ook gezegd dat ze voor zichzelf en voor de club moesten vechten, niet voor mij. Maar of het deugd deed? Zeker en vast! Ze weten ook dat ik 24/24u voor hen werk", knikte Hasi, duidelijk toch blij met het feit dat zijn spelers nog voor hem willen strijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties