Oude gloriën komen samen voor Kevin De Bruyne

Oude gloriën komen samen voor Kevin De Bruyne
Foto: © photonews

Kevin De Bruyne ligt momenteel in de lappenmand, maar gisteren werd er toch in zijn naam gevoetbald. Een legertje ex-voetballers verzamelde om een galamatch te spelen voor de loting van de Kevin De Bruyne-cup.

De Kevin De Bruyne-cup is een jeugdtoernooi dat gespeeld wordt bij de club waar het voor KDB allemaal begon, KVE Drongen. Om de loting wat extra aandacht te geven bond een selectie van Belgian All Stars de voetbalschoenen weer aan. Ze speelden in een ploeg met wat vrienden van De Bruyne.

Bij de Belgian All Stars kwamen onder meer Danny Boffin, Filip De Wilde en Luc Nilis aan de aftrap. Ze namen het op tegen KVE Legends, een selectie van oud-spelers van Drongen. De Belgian All Stars stonden 3-0 achter bij de rust, maar in de tweede helft konden ze toch nog een gelijkspel, 4-4, uit de brand slepen.

De loting

Er was ook de loting voor het internationale U15 toernooi dat de naam van Kevin De Bruyne draagt. Twaalf ploegen werden onderverdeeld in vier poules en strijden op 21 en 22 mei om de overwinning.

De loting gaf volgend resultaat:

Poule A Tottenham Hotspur FC – Bayer04 Leverkusen – KAA Gent

Poule B Everton FC – Austria Wien – Club Brugge KV

Poule C FC Barcelona –FC Basel – AZ Alkmaar

Poule D SL Benfica – Vfl Wolfsburg – KRC Genk

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties