Dossevi wijst naar Standard-top: "Zo kan je geen stabiliteit verwachten"

Redactie
| 9 reacties
Dossevi wijst naar Standard-top: "Zo kan je geen stabiliteit verwachten"
Foto: © photonews

Standard krijgt één kans om het seizoen glans te geven, maar dan moet er zondag wel gewonnen worden van Club Brugge. Mathieu Dossevi kent de reden voor het mislopen van play-off 1.

Standard mist play-off 1. En we vinden het vooral jammer dat een speler als Mathieu Dossevi zijn kunsten niet zal mogen tonen in de elitgroep. "Want hij is de enige die Club Brugge kapot kan spelen", aldus Eddy Snelders.

"We moeten aanvaarden dat het een overgangsjaar is voor Standard", vertelt de Togolees in Het Laatste Nieuws. "De club is de voorbije maanden grondig door elkaar geschud. Het is niet toevallig dat de coach intussen 38 (!) spelers heeft gebruikt."

Ik begrijp dat er financiële belangen waren, maar het sportieve heeft geleden onder het vertrek van enkele sterkhouders

Mathieu Dossevi

Dossevi wijst dan ook met een beschuldigend vingertje naar het bestuur. "Ik begrijp dat er financiële belangen waren, maar het sportieve heeft geleden onder het vertrek van enkele sterkhouders. Zo kan je geen stabiliteit verwachten."

"Standard zou play-off 1 gespeeld hebben", besluit Dossevi met een straffe uitspraak. "Als Standard in januari geen titularissen had laten gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties