Yannick Ferrera vertelt schitterende anekdote over een van zijn spelers

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Yannick Ferrera vertelt schitterende anekdote over een van zijn spelers
Foto: © Photonews

Ivan Santini kroonde zich zondag tot dé absolute held van Standard door in de slotfase van de bekerfinale een bal tegen de touwen te koppen. Toch was de spits niet altijd een basisspeler onder Yannick Ferrera…

“In het begin toen ik er was heeft hij een paar keer op de bank en een paar keer op de tribune gezeten. In het begin twijfelde ik aan hem, omdat hij niet meteen het type spits was dat ik kon gebruiken. Ik had toen nood aan snelheid en diepgang”, vertelde Ferrera maandagavond in Extra Time.

En dan haalde de trainer van Standard een schitterende anekdote boven. “Op een keer zat ik in mijn bureau en kwam Santini binnen. Hij kwam naast mij staan, keek naar beneden en je moet weten dat het een beer is, hé.”

"Santini zei tegen me Coach, you don't respect me"

“Hij zei tegen me ‘Coach, you don’t respect me.’ Ik vertelde hem dat het helemaal niets met een gebrek aan respect te maken had dat hij niet in de ploeg stond en daarna vertrok hij. Ik dacht oef”, lachte Ferrera. “Maar door zijn harde werk op training verdiende hij uiteindelijk een kans.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties