Lukaku zet transferplannen in het uitstalraam: "Ja, ik wil weer met Mourinho werken"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Brussel
| 7 reacties
Lukaku zet transferplannen in het uitstalraam: "Ja, ik wil weer met Mourinho werken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vader Lukaku liet zich vandaag in HLN uit over een mogelijke transfer van zijn zoon naar een topclub als Bayern München of Manchester United. En ja, ook Romelu - die altijd razend ambitieus is - lijkt klaar voor de volgende stap.

Lukaku scoorde 25 goals in Engeland dit seizoen. Een enorm aantal en natuurlijk gaan de topclubs komen aankloppen. Vader Roger Lukaku stak het vuur aan de lont en Romelu wakkerde het deze middag enkel wat aan. "Vertrekken bij Everton? Ja, als het kan. Ik word er 23 en heb nog nooit Champions League gespeeld, dat steekt toch."

En het ziet er niet naar uit dat Everton dat dit seizoen gaat halen. "Ik begrijp waar mijn vader dat vandaan haalde hoor", lachte Romelu. "Sinds mijn jeugd legde hij de nadruk op die twee ploegen om ooit naartoe te gaan. Ik ben ook klaar om die stap te zetten."

Bijna 23 en nog nooit Champions League, dat steekt

En dat José Mourinho straks trainer van United kan worden, is geen nadeel, zelfs een voordeel. "Ja, ik wil nog met hem werken. Drie jaar geleden vond hij me te jong en nog niet goed genoeg. Terecht ook!", benadrukte hij. "In de laatste drie jaar en vooral dit seizoen heb ik een constante in mijn prestaties gelegd."

En ook de bondscoach denkt dat 'Big Rom' klaar is. "Hij kan naar de top nu", knikte Wilmots. "Voor Chelsea was hij nog te jong, maar nu heeft hij meer zelfvertrouwen. Het valt wel te zien in welk systeem de coach wil spelen. Dat is belangrijk om te weten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties