Boskamp denkt dat de Rode Duivels geen zin hebben, maar krijgt serieus antwoord

Redactie
| 3 reacties
Boskamp denkt dat de Rode Duivels geen zin hebben, maar krijgt serieus antwoord
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Origi, Benteke, Carrasco, Thorgan Hazard, Alderweireld, ... Veel geblesseerden en een aantal spelers die die klagen over allerlei kwaaltjes. Johan Boskamp heeft daar een opvallende mening over: "Ze hebben er geen zin in." Vital Borkelmans reageert gepikeerd.

"Dat Origi en Benteke hebben afgezegd, verbaast me niet veel. Het is van alle tijden. Opeens voelt iedereen overal pijntjes. Ik zeg je: niemand zit te wachten op die oefeninterlands nu. Clubs niet, spelers niet. Enkel de kwalificatiematchen en het eindtornooi telt. Dat is altijd zo geweest", aldus Boskamp in Het Belang van Limburg.

"Ach, het plan blijft voor ons hetzelfde ondanks de blessures. Er zijn een aantal spelers die nu hun kans krijgen om zich te laten zien, ook met oog op het EK", aldus Vital Borkelmans.

"Het Europees kampioenschap komt voor iedereen dichterbij, er is echt niemand die er nu niet wil bij zijn. Portugal is ook een mooie affiche. Iedereen wil zich tonen, van laksheid is geen enkele sprake", is de reactie vrij heftig op de uithaal van Boskamp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties