'Mourinho praat nu al met sterren Madrid en wil ze meelokken naar Manchester'

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 1 reacties
'Mourinho praat nu al met sterren Madrid en wil ze meelokken naar Manchester'
Foto: © Photonews

Manchester United wil opnieuw uitgroeien tot één van de grootste voetbalentiteiten. Het rekent daarvoor op José Mourinho en die praat nu al met sterren van Real Madrid.

José Mourinho krijgt volgens The Sun 320 miljoen euro ter beschikking om een topelftal samen te stellen. Het verlanglijstje van the Red Devils is dan ook niet min. Zo werden Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Zlatan Ibrahimovic, Romelu Lukaku, Renato Sanches en nog vele anderen al aan een verhuis naar Old Trafford gelinkt.

En Mourinho is alvast aan de eerste gesprekken begonnen. Om te beginnen met James Rodriguez: de Colombiaan ligt niet in de bovenste schuif van Zidane en wil misschien wel nieuwe lucht opsnuiven. In de Spaanse pers is het nu al duidelijk: de Special One heeft hem nu al gepaaid om naar Engeland te trekken.

Ook omtrent de persoon van Cristiano Ronaldo zijn er al langer dan vandaag geruchten gaande. Mourinho sprak nog niet over een transfer met zijn landgenoot, maar ook hier lijkt er iets in de pijplijn te zitten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties