Gouden Schoen belooft: "Gent zal er staan!"

Gouden Schoen belooft: "Gent zal er staan!"
Foto: © photonews

De spannendste periode van het Belgische voetbaljaar begint morgen. Kapitein Sven Kums beseft dat Gent niet meer als underdog eraan kan beginnen, maar belooft dat de Buffalo's er zullen staan.

Kums staat immers te trappelen. "Ik kijk er hard naar uit", zegt hij op de webstek van Gent. "Persoonlijk vind ik het een heerlijke competitie. Elke week speel je een topwedstrijd op het scherpst van de snee in een vol stadion. En bovendien zijn ze razend spannend. De ene week denk je: fuck, ’t is voorbij. En enkele dagen later doe je opnieuw mee voor de prijzen."

"Het zijn vaak de details die het verschil maken. Kijk maar naar ons traject van vorig seizoen. In onze thuiswedstrijd tegen Anderlecht benutten we onze laatste corner. En op Club scoorde Benito in de slotminuten het winnende doelpunt."

Gent liet iets van zijn pluimen de laatste maand, maar die dip is voorbij, belooft Kums. "Ik ben er zeker van dat we er opnieuw zullen staan. De volledige groep heeft er ontzettend veel zin in, dat hoor ik in de kleedkamer. Bovendien is er ook op training veel gedrevenheid. Die twee zaken stellen me gerust."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties