Reactie Antwerp dolgelukkig met belangrijk punt: "Dit voelt aan als een overwinning"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 48 reacties
Antwerp dolgelukkig met belangrijk punt: "Dit voelt aan als een overwinning"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Royal Antwerp FC knokte zich zondagnamiddag op het veld van Cercle Brugge naar een gigantisch belangrijk punt. De oudste club van ons land komt zo opnieuw aan de leiding in tweede klasse. Het was ‘maar’ 2-2, maar de puntendeling voelde bij Antwerp aan als een overwinning.

“Dit voelt zeker en vast aan als een soort van overwinning”, aldus Geoffrey Hairemans na de wedstrijd. “We staan opnieuw aan de leiding en dit is op mentaal vlak dan ook een erg belangrijk punt. We zijn blijven vechten, zelfs nadat we 2-0 achter kwamen.”

“Na die snelle goal in de tweede helft hebben we de kopjes bij elkaar gestoken en uiteindelijk hebben we ons naar een verdiend punt geknokt”, aldus Hairemans nog.

"Nu wissen we zelfs twee goals uit"

Ook Dimitri Daeseleire had het over een verdiend punt. “We hebben een volledige match geprobeerd om het spel te maken en verdienden dan ook om hier een punt mee te pakken. We hadden dan wel geen honderd uitgespeelde kansen, maar we waren wel vaak in balbezit.”

“Dit is een mentale overwinning voor ons”, ging de rechtsback verder. “De voorbije weken kenden we moeite om terug te keren na een 1-0-achterstand, maar nu slaagden we er zelfs in om twee goals uit te wissen. Die gelijkmaker deed echt héél veel deugd.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties