Moeskroen rekent vandaag op licentie: "En tegen wie ons dan nog lastig valt dienen wij klacht in!"

Redactie
| 4 reacties
Moeskroen rekent vandaag op licentie: "En tegen wie ons dan nog lastig valt dienen wij klacht in!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eersteklasser Moeskroen-Péruwelz gaat er vanuit dat het vandaag wel degelijk zijn licentie krijgt voor volgend seizoen. Voorzitter Edward Van Daele trok furieus van leer en waarschuwde de clubs die hem en zijn ploeg viseren.

Onder de naam Excel Moeskroen gaat de club ook volgend seizoen 'gewoon' in eerste afdeling spelen. Van Daele maakt zich daarin sterk. "Natuurlijk, er zijn geen problemen meer", klinkt het in HLN.

"We hebben alles uitgelegd aan de Licentiecommissie. De Pro License van Glen De Boeck is in orde en de situatie rond Marc Rautenberg is uitgeklaard."

Quid Rautenberg?

Die laatste zou volgens het Belgisch Staatsblad meer dan een maand geleden al ontslag hebben genomen uit de Raad van Bestuur bij Moeskroen, al betwist Sport/Voetbalmagazine dat. Zij zien er een schimmige constructie in, de betrokken clubs willen een grondig onderzoek.

Maar Van Daele hoopt vurig dat Westerlo en OH Leuven de strijd snel staken: "Want ploegen die ons nu blijven lastig vallen? Daar zullen wij klacht tegen indienen bij de bond of bij het BAS, want zo'n zaak die aansleept is oneerlijke concurrentie op de transfermarkt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties