Dit is de reden voor de vormdip van Messi

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Dit is de reden voor de vormdip van Messi

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er is de laatste weken veel geschreven en gezegd over de vormdip van Lionel Messi. De Vlo schittert niet zoals we van hem gewoon zijn en Barcelona draagt de gevolgen. Ze liggen uit de Champions League en de Spaanse titelstrijd is weer spannend.

Volgens Marca is de mindere vorm van Messi te wijten aan spierpijn. Volgens de Spaanse krant liet Barcelona weten dat hun sterspeler al last heeft van voor zijn laatste interlands met Argentinië. De pijnen zouden al minder zijn, maar Leo blijft hinder ondervinden.

Cruciale periode

Hij zou geholpen worden door zijn vertrouwde Italiaanse kinesist, Giuliano Poser. Dat is dezelfde dokter die hem een speciaal dieet aanraadde. Zowel Luis Enrique als Messi zelf wilden geen lange onbeschikbaarheid van de Argentijn tijdens deze cruciale periode van het seizoen.

Volgens SPORT echter, heeft Barcelona categorisch ontkend dat Messi ergens last van heeft. Volgens de sportsite hebben de Blaugrana toegegeven dat Messi niet zijn hoogste niveau haalt, maar dat zou niet door blessures zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties