Francky Dury maakt de balans op na eerste weken play-offs: "Dat wilden we tonen en dat doen we ook"

Francky Dury maakt de balans op na eerste weken play-offs: "Dat wilden we tonen en dat doen we ook"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem is play-off 1 begonnen met 1 op 6. Toch is Francky Dury niet helemaal ontevreden over de start van zijn ploeg. "We wilden tonen dat we erbij horen en dat doen we."

"We hebben uiteindelijk toch al twee goede matchen gespeeld. We hebben hard getraind tijdens de break en we wilden er meteen staan, we wilden laten zien dat we erbij horen", aldus de oefenmeester van Essevee op zijn wekelijkse persconferentie.

"We wilden ons tonen in alle wedstrijden en voorlopig doen we dat ook. In Gent kon het 0-2 zijn aan de rust en hebben we zelfs in de tweede helft nog een goede kans, dus we waren meteen op de afspraak."

We waren op de afspraak -

"En na een matige start en ondanks de blessures hebben we een correctie kunnen uitvoeren tegen Anderlecht. Daarover moeten we ook tevreden zijn", geeft Dury aan.

Maar over een ding is hij niet tevreden: "De tegengoals maken we ongelukkig. Mijn defensieve vierhoek was uit balans bij de tegengoals. Diallo wilde het duel winnen in plaats van het niet te verliezen, maar als Lepoint nog op het veld stond dan had hij er misschien al dichter bij gestaan ook."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties