"Frutos heeft de manier van werken veranderd"
Maarten Pottie
| 2 reacties

Nathan De Medina vertelt over Nicolas Frutos, net voor de match tegen Chelsea

"Frutos heeft de manier van werken veranderd"

Nicolas Frutos nam in januari de beloften van Anderlecht over van René Peeters. In april kreeg hij een promotie tot 'performance manager'. Nathan De Medina vertelt wat de Argentijn allemaal veranderde bij RSCA.

"De trainer heeft het systeem van meneer Peeters zeker veranderd", aldus de 18-jarige verdediger. "We komen vroeger toe en we vertrekken later. Tijdens de vakantie zijn er al om 7uur, we ontbijten en dan is er training. Als er dan twee sessies op het programma staan, vertrekken we pas rond 17u naar huis. Als er school is kunnen we natuurlijk pas om 17u beginnen trainen."

Nog steeds een goede speler

"Ook op het terrein is hij anders", vindt De Medina. "Hij staat echt heel dicht bij de spelers. Zijn trainingen duren ook langer, we brengen meer tijd door met fysical coaches. We doen wat meer individuele oefeningen en minder wedstrijdjes."

De jeugdspeler van Sporting leert ook veel van Frutos. "Hij is een oud-speler, hij geeft ons raad en wij luisteren, we leren wat hij ons kan leren. Hij houdt zich zeker niet alleen met de aanvallers bezig, hij heeft tips voor iedereen." De Reiger is het voetballen nog niet verleerd. "Hij doet soms mee met de opwarming en ja, het is nog steeds een goede speler."(lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties