Reactie KV Mechelen kijkt in eigen boezem: "Slechte passes, niet gefocust en géén agressie"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Mechelen
| 2 reacties
KV Mechelen kijkt in eigen boezem: "Slechte passes, niet gefocust en géén agressie"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Pas in het laatste kwart schakelde KV Mechelen enkele versnellingen hoger tegen Charleroi. Malinwa stond toen al 0-3 in het krijt na een bijzonder makke start. Zo liet de leider in groep B dé kans liggen om een definitieve kloof te slaan.

"We speelden gewoon slecht vandaag", legde Uros Vitas de vinger op de wonde. "We toonden geen karakter. De killers die we tijdens de eerste twee PO2-duels waren, ontbraken. Dat ik ook gefluit over me heen kreeg na enkele slechte passes in de eerste helft? Terecht, ik was gewoon niet gefocust."

We lieten ons in slaap wiegen door Charleroi

Sofiane Hanni

Ook Sofiane Hanni kon de netelige situatie ondanks twee treffers niet rechttrekken. "We misten agressie en snelheid van bij de start", aldus de Algerijn. "We lieten ons in slaap wiegen door Charleroi. We verdienden niet meer dan de nederlaag."

"Na de 0-2 was de match eigenlijk al gespeeld", besloot Tim Matthys. "Dat Charleroi zich agressief opstelde? Het spel lag inderdaad vaak stil en ze stonden zéér laag. Zo vonden we moeilijk de oplossingen." Volgende week wacht voor Malinwa de revanche op Mambourg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties