Uit beeld verdwenen verdediger doet oproep naar Wilmots: "Het EK is een droom"

Redactie
| 12 reacties
Uit beeld verdwenen verdediger doet oproep naar Wilmots: "Het EK is een droom"
Foto: © photonews

Het EK komt steeds dichterbij en de plaatsjes in de kern van Marc Wilmots zijn duur. Er zijn er nog veel die hopen, maar weinigen die hun droom zullen zien uitkomen. Misschien tegen beter weten in droomt ook nog Laurent Ciman van een selectie.

De ex-verdediger van Standard speelt intussen in Canada, waar hij wat uit beeld is verdwenen. "Ik weet dat ik al geruime tijd niet meer ben opgeroepen en hoewel het geen obsessie voor mij is hou ik toch een beetje hoop om deel te mogen nemen aan het EK", vertelt Ciman in Sudpresse.

Wilmots kan op mij rekenen

Ciman was vroeger één van de eersten op het papiertje van Wilmots. "Net zoals elke andere speler die ooit de kans heeft gekregen om erbij te zijn. Het EK, dat is een droom. Het zou het laatste grote toernooi uit mijn carrière zijn. Ik weet niet of de afstand een rol speelt in de beslissing van Wilmots, maar dat zou in ieder geval niet hoeven."

"Als sommigen de Amerikaanse voetbalcompetitie minder sterk inschatten dan ze eigenlijk is, is dat niet mijn fout. Hoe dan ook, de bondscoach kiest en ik zal zijn keuze respecteren. Hij weet dat hij op mijn kan rekenen, op sportief en menselijk vlak. Ik zorg nooit voor strubbelingen. Dat heb ik ook niet gedaan op het WK, hoewel ik graag enkele minuten zou gespeeld hebben. Als ik geselecteerd word, zal ik de gelukkigste mens ter wereld zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties