Boegbeeld Club Brugge begrijpt keuzes Preud’homme niet: “Ik vraag me af hoe het komt dat hij zo weinig mag spelen”

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Boegbeeld Club Brugge begrijpt keuzes Preud’homme niet: “Ik vraag me af hoe het komt dat hij zo weinig mag spelen”
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge kreeg afgelopen weekend een tik(je) op het veld van RSC Anderlecht, waar het met 1-0 onderuit ging. Wat opviel, is dat Jelle Vossen opnieuw op de bank begon. Blauw-zwart boegbeeld Jan Ceulemans begrijpt niet goed hoe dat komt.

“Zijn cijfers spreken voor zich, zeker? Ik denk dat Jelle Vossen niet veel beter kon presteren dan hetgeen hij tot dusver al getoond heeft. Elf competitiewedstrijden in zeventien basisplaatsen, dan zit je wat scorend vermogen betreft wel goed”, zegt Ceulemans in Het Nieuwsblad.

De Caje begrijpt dan ook niet goed waarom de aanvaller niet veel mag spelen. “Vossen doet wat er van een spits gevraagd wordt: scoren. Hij ontgoochelt in principe bijna nooit, dus ik vraag me wel af hoe het komt dat hij zo weinig mag spelen. Het is niet zo dat hij zich nog moet bewijzen. Als je Vossen haalt, dan moet je hem laten renderen.”

Lastig profiel

“Hij is toch een gewezen international, hé. Ik begrijp dat het moeilijk is om hem samen te laten spelen met Diaby, maar zijn lastige profiel zou geen excuus mogen zijn om hem niet te brengen”, besluit Ceulemans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties