Saaie match in de Cristal Arena is goed voor je portefeuille

Redactie
| 0 reacties
Saaie match in de Cristal Arena is goed voor je portefeuille
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Midweekvoetbal, het is en blijft iets speciaals. Club Brugge kan in de Cristal Arena een stap zetten richting titel, Genk kan de spanning er volledig inbrengen. Via ons loopt u alvast geen enkel risico bij een saaie wedstrijd.

Voor deze kraker heeft Unibet namelijk een Moneyback klaarstaan. Maak een weddenschap van minstens €10 op de beker van België en jij krijgt €10 bonusgeld als je weddenschap verliezend is en als er in deze wedstrijd minder dan twee doelpunten worden gemaakt.

HOE WERKT HET?

Om aanspraak te maken op deze aanbieding dien je als volgt te werk te gaan:

  1. Schrijf je in voor de promotie
  2. Maak een enkelvoudige pre-match weddenschap van minstens €10 met odds van minstens 1.40 op de wedstrijd Genk vs Club Brugge
  3. Krijg €10 cash terugbetaald als er in totaal geen of 1 doelpunt wordt gescoord in de wedstrijd

Let op:
- Weddenschappen die live geplaatst worden, meervoudige of geannuleerde weddenschappen komen niet in aanmerking voor een terugbetaling.
- Je krijgt enkel een terugbetaling van €10 cash als je weddenschap verliezend is en als er minder dan 2 doelpunten worden gescoord in de wedstrijd.
- Je komt niet in aanmerking op een terugbetaling als je weddenschap op odds lager dan 1.40 is.

Wed zonder risico tot €60

Twee weken lang genieten nieuwe Unibet klanten van een verbeterde welkomstpromotie: een 100% Risicovrije Weddenschap tot €60. Wie zich inschrijft bij Unibet vanaf dinsdag 8 maart, een storting maakt, en een eerste, verliezende weddenschap plaatst, ontvangt daarbij een risicovrije weddenschap van hetzelfde bedrag, tot €60.

Spelers die hun eerste weddenschap winnen, ontvangen simpelweg hun inzet en winst. Indien een eerste weddenschap verliezend is, ontvang je de verloren inzet terug, tot een bedrag van €60, als bonusgeld. Deze actie zal de 300% tot €60 welkomstbonus tijdelijk vervangen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties